Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
Fashion Report
04.04Today's Hot Report!
Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014, 00:00

Πώς μπορείτε να σταμάτησετε τις ενοχλητικές υποδέιξεις για τον ΔΙΚΟ ΣΑΣ γάμο

Είναι απόλυτα λογικο οι γονέις και απο τις δύο πλευρές να έχουν την αποψάρα τους για το πως πρέπει να έιναι ο τέλειος γάμος .Μετα είναι οι θείες που είναι ακόμα χειρότερες επειδή λειτουργούν υπογεία.Κάθε γάμος κρύβει μια πολεμική ,είναι λες και όλοι ξέρουν καλύτερα απο σένα τι πρέπει να γινεί και πως..

 

Καταρχήν ,η πικρή πραγματικότητα

Τα άτομα  που δινουν γαμήλιες συμβουλές λέγονται οργανωτές γάμων .Ολοι οι υπόλοιποι έχουν ανάγκη είτε να ξαναζήσουν το δικο τους μεσα απο σένα ή να επανορθωσουν για λάθη που έγιναν στον δικό τους.

 

Η επιλογή

Είτε θα διαλέξεις αν θα εμπιστευτέις τις εμπειρίες και την υπερπροστευτικότητα των άλλων ,το οποίο είναι πραγματικά μια χάρα αν δεν σε νοιάζει τόσο η τελετή και θες να ξεμπερδευεις με την εθυμοτυπία.Απο την αλλη έχουμε δει πολλές νύφες να χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο οταν στήθηκαν σε εκκλήσια στο Κάτω Αυλακι Μακρινιτσας και η γαμήλια δεξίωση ήταν σε χασοποταβέρνα.Ολα είναι μια πιθανοτητα με την ανάθεση.

 

ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ

Ειναι η μέρα σου,σχεδιασε την και σχεδίασε την καλά..Χρειάζεται διπλωματία,επαφές και λιγα απλά λογιστικά.Καλη ορεξη απο τις φίλες σου,και υπομονή απο το τον καλό σου.

Διπλωματία

Θα ακούς προσεκτικά το καθένα αλλά θα επίλεγεις που θα επενδύεις χρόνο ,πάντα να ευχαριστεις εγκάρδια κάθε συγγενή.Να είσαι επισης πολύ ψύχραιμη

Επαφές

Δεν γίνεται να τα ξέρεις όλα,είναι φύσης αδύνατον .Ρωτα τους καταλληλους ανθρώπους για τις καταλληλες δουλειές.Αλλιως αν το άγχος σε έχει κάνει μισάνθρωπη μπορέις πάντα να ρωτήσεις τον φίλο σου τον GOOGLE .

Λογιστικά

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.Κοιτα για πακέτα γάμου και τι καλύπτουν.Ρώτα τον καλο σου τι θα καλυψει η πλευρά του και φυσικά τον μπαμπά για το τι έχει συννοηθεί με το συμπέθερο.Φρόντισε να τονίσεις τα σημέια που όντως θα χρειαστούν λεφτά.Πάντα να προτιμάς τη κομψότητα και την απλότητα απο την υπερβολή .Το αποτέλεσμα είναι σαφώς αισθητικότερο.

 

 

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια