Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
Fashion Report
03.04Today's Hot Report!
Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014, 00:00

Star Μπαμπάδες 3ης Ηλικίας

 

Aν πρόκειται για χολιγουντιανούς σταρς που άργησαν ή αποφάσισαν σε μεγάλη ηλικία να ξαναγευτούν τις χαρές της πατρότητας έχουμε μια λίστα με τους πιο διάσημους των διασήμων!

 

 

Al Pacino

Ο 72χρονος σήμερα Al απέκτησε το πρώτο του παιδί στα 49 του, το 1989. Και δεν σταμάτησε εκεί. Το 2001 σε ηλικία εξήντα ετών απέκτησε τα δίδυμα Anton and Olivia με την τότε συντροφό τουBeverly D'Angelo.

 

pacino.jpg

Clint Eastwood

Μέχρι τα 63 του είχε αποκτήσει 6 παιδιά. Ο Eastwood όμως δεν το έβαλε κάτω. Ξαναπαντρεύτηκε το 1996 και λίγους μήνες μετά απέκτησε το έβδομο παιδί του, στα 65 του, την 16χρονη σήμερα  Morgan.

 

 

eastwood.jpg

 

 

 

 

Paul McCartney

Σε ηλικία 61 ετών, το 2003 ο sir Paul McCartney απέκτησε το πέμπτο του παιδί την Beatrice από το γάμο του με το πολύ νεώτερό του μοντέλο Heather Mills. Τα τέσσερα προηγούμενα τα απέκτησε από τον μακρόχρονο γάμο του με την αγαπημένη του σύζυγο Linda, την οποία έχασε από καρκίνο.

 

 

paul mccourtney.jpg

 

 

Michael Douglas

Μετά το διαζύγιό του και έχοντας ήδη έναν αρκετά μεγάλο γιο ο Michael Douglas παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με την κατά πολύνεώτερή του Catherine Zeta-Jones το 1998. Τώρα στα 68 του είναι ξανά πατέρας ενός 13χρονου γιου και μιας 10χρονης κόρης, δηλώνοντας ότι δεν περίμενε ποτε ότι το να κάνει ξανά οικογένεια σε αυτή την ηλικία θα ήταν τόσο όμορφο.

 

michaeldouglas.jpg

 

 

 

Mel Gibson

Μετά από 30 χρόνια γάμου και 7 παιδιά ο Mel Gibson χώρισε τη γυναίκα του, Το 2009 ανακοίνωσε ότι σε ηλικία 54 ετών θα γινόταν πατέρας ξανά από τη σύντροφό του Oksana Grigorieva. Η σχέση του με το μοντέλο τελείωσε επεισοδιακά αλλά οι σχέσεις με την τρίχρονη κόρη του Lucia είναι πολύ καλές!

 

melgibson.jpg

 

 

Mick Jagger

Στα 69 του δεν το βάζει κάτω με τίποτα! Πατέρας 7 παιδιών, απέκτησε το τελευταίο, το γιο του Lucas, το 1999 σε ηλικία 56 ετών με την τελευταία του σύζυγο Luciana Gimenez Morad.

 

 

mickjagger.jpg

 

 

Robert De Niro

Ο 69χρονος ηθοποιός είναι... πολύτεκνος! Έχει έξι παιδιά. Το μεγαλύτερό του παιδί είναι η κόρη του Drena, 41 ετών, και ακολουθεί ο γιος του Raphael, 36, από τον πρώτο του γάμο με την Diahnne Abbott. Επίσης έχει 18χρονα δίδυμα, τον Julian και τον  Aaron, από την πρώην σύντροφό τουToukie Smith. Με την τωρινή του σύζυγο Grace Hightower έχουν ένα γιο, τον Elliot, 15, ενώ μόλις πριν δύο χρόνια ο De Niro έγινε ξανά πατέρας και απέκτησε την Helen Grace.

 

 

robertdeniro.jpg

 

Bruce Willis

Στα 57 έγινε ξανά πατέρας και μάλιστα ξανά ενός κοριτσιού ο "Πολύ σκληρός για να πεθάνει" Bruce Willis. Η κόρη του Mabel, καρπός του έρωτά του με την κατά πολύ νεώτερή του σύζυγο Emma, έρχεται να προστεθεί στις τρεις κόρες που έχει ήδη αποκτήσει από το γάμο του με την Demi Moore, την Rumer, 24, την Scout, 21, και την Tallulah, 19.

 

bruce.jpg

 

 

Alec Baldwin

Στα 54 ετοιμάζεται να γίνει ξανά πατέρας από τη νέα του σύζυγο, μετά από οκτώ μήνες γάμου ο Alec Baldwin. Έχει ήδη μια 17χρονη κόρη, την Ireland, από τον πρώτο του γάμο με την Kim Basinger.

alec.jpg

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια