Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
Fashion Report
01.04Today's Hot Report!
Tρίτη, 1 Απριλίου 2014, 00:00

Θεσπέσια σπιτική μπουγάτσα σε τρία βήματα

Υλικά

2 συσκευασίες κατεψυγμένη ζύμη κρούστας

2 συσκευασίες τυρί κρέμα

1 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη

1κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

1/2 κούπα μαργαρίνη, λιωμένη

1/4 κούπας ζάχαρη άχνη

1κ.γ. κανέλα

 

Εκτέλεση

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C και λαδώστε ένα μεγάλο τετράγωνο πυρήμαχο ταψί . Απλώστε τη μία ζύμη στον πάτο του ταψιού και πιέστε την καλά να πάει παντού.

2. Σε ένα μεσαίο μπολ αναμείξτε το τυρί κρέμα, την 1 κούπα ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνουν ένα απαλό, κρεμώδες μείγμα. Απλώστε το πάνω στη ζύμη. Ξετυλίξτε το δεύτερο φύλλο και απλώστε το πάνω από την κρέμα, χωρίς να το πιέσετε. Περιχύστε την λιωμένη μαργαρίνη πάνω από το ταψί . Αναμείξτε το υπόλοιπο 1/4 της κούπας ζάχαρης αχνης με την κανέλα και πασπαλίστε τη μπουγάτσα.

3. Ψήστε την για 25 με 30 λεπτά αφού έχετε προθερμάνει το φούρνο ή μέχρι η κορυφή να πάρει χρώμα και να ξεροψηθεί.

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια