Fashion Report
30.04Today's Hot Report!
Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, 00:00

Οι πιο εμπνευσμένες ιστορίες για βρεις τη φόρμα σου

Jenna-Dunham.jpg

1. Η Jenna Dunham - έχασε 32 κιλά μετά την εγκυμοσύνη

Βάρος πριν : 92 κιλά
Βάρος τώρρα : 60 κιλά
Ηλικία: 36 χρονών
Ύψος : 1.60 μέτρα
Τοποθεσία: Florence, Kentucky
Επάγγελμα : Μαμά
Πιο ενοχλητικό τραγούδι γυμναστική : Copacabana του Barry Manilow – « Τέλειο για καρδιοαγγειακή ! »

Μετά την τρίτη εγκυμοσύνη της , Η Jenna βρήκε το κίνητρο της βλαστημώντας τη ζυγαριά . " Ήμουν 92 κιλά και πλαδαρή λέει . Jenna αισθάνθηκε να αποθαρρύνεται, αλλά στηρίχθηκε σε ένα μότο για να πάει στο γυμναστήριο. "Μπορώ να κάνω τα ΠΑΝΤΑ για ένα λεπτό ", έλεγε  μέσα της πριν από το διάδρομο ή το περπάτημα προς την περιοχή με τα βάρη . Σύντομα , το έλεγε πριν αρχίσει το  σπριντ και δυσκολότερες ασκήσεις ενδυνάμωσης .

Η επιθυμία να γίνει μια fit μαμά - όχι απλα αδύνατη - ήταν η κινητήρια δύναμη της Τζένα . Μέσα σε έξι μήνες , έχασε 32 κιλά , μείωσε το σωματικό  λίπος της  31-17 τοις εκατό και αύξησε τη δύναμή της . Όσο για εκείνους τους κοιλιακόυς , κόλλησε με μια καθαρή διατροφή , επέστρεψε στο Pilates και ερωτεύτηκε με την κυκλική προπόνηση .

Μεταξύ των τριών από τις εγκυμοσύνες της , Η Jenna έχει πλέον χάσει ένα σύνολο  90 κιλών , τα οποία είναι περισσότερα από ό, τι ζυγίζει σήμερα ! Στην ντουλάπα της , κρατά το παντελόνι μητρότητας XL ( « η μεγαλύτερη παντελόνα που έχω φορέσει ποτέ ! " ) Για να της υπενθυμίζει πόσα έχει καταφέρει . Με ένα δυνατότερο σώμα και  μυαλό , είναι ικανή να γίνει μια πιο ευτυχισμένη μαμά .

Κάντε το σαν τη Jenna

" Μερικές γυναίκες το  κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο να πάρει πίσω το σώμα τους τη μορφή μετά τη γέννηση του βρέφους , αλλά χρειάζεται  έναν σκασμό σκληρής δουλειάς !

"Συμβουλές της Jenna:

1 . Βασιστείτε σε ένα καλό δίκτυο υποστήριξης  φίλων και οικογένειας

2 . Δοκιμάστε νέα είδη προπόνησης .

3 . Γράψτε κάτω τους στόχους σας για την ημέρα / εβδομάδα / μήνα.

Mylene-Biddle.jpg

2 . Mylene Biddle - οραματίζεται ένα καλύτερο σώμα

Βάρος πριν  : 83 κιλα

Βάρος τώρα : 65 κιλά

Ηλικία : 28

Ύψος : 1.62 μέτρα

Τοποθεσία : Crestview , Florida

Επάγγελμα : Μηχανικός Λογισμικού

Συμβουλή για αρχάριους : " Ορίστε στο μυαλό σας στο στόχο και αυτό θα πάει ! "

Η Mylene έχασε 17.5 κιλά σε λιγότερο από δύο χρόνια και η καταγραφή με φωτογραφίες έπαιξε  μεγάλο ρόλο στην μεταμόρφωση της . "Όποτε αισθάνομαι σαν να μην μπορώ να κάνω ένα ακόμα μια επανάληψη από μια δύσκολη άσκηση , σκέφτομαι το ρητό του bodybuilder Ronnie Coleman  , « δεν είναι τίποτα , μόνο ένα φιστίκι ! » Και οραματίζομαι τα βάρη όπως ένα μικρό φιστίκι , " γελάει . «Και τότε τα σηκώνω . "

Όταν δεν αφοσιώνεται στα άκρα της μπάρας της και δεν τα βλέπει σαν φιστίκια, σκέφτεται τα μέρη του σώματος στιλβωμένα και δουλεύει για να τα πετύχει. "Θα δείτε να πετάγεται ο δικέφαλος ,  η πλάτη να γραμμώνει και τους γλουτούς να σκληραίνουν κατά τη διάρκεια της προπονήσης  », λέει . Με τους στόχους της μπροστά της , η Mylene ήταν σε θέση να πιέσει δυνατά και προσηλωθεί  στους  μεμονωμένους μύες της .

«Ξέρω ότι είμαι μια δυναμική γυναίκα με κίνητρα », λέει . Αν μπορούμε να το οραματιζόμαστε , λέει , δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα φυστίκι .

Κάντο όπως η Mylene

Mylene γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, αρχής γενομένης από κάθε προπόνηση με καρδιοαγγειακή άσκηση . Στη συνέχεια, χωρίζει την ένταση της προπόνηση στις ακόλουθες ρουτίνες :

Δευτέρα: Πόδια

Τρίτη: Ώμοι

Τετάρτη: Πλάτη & δικεφάλου

Πέμπτη: Πόδια & γλουτούς

Παρασκευή: Στήθος , τρικέφαλους και κοιλιακούς

Σάββατο: Ώμοι και Γάμπες

Κυριακή: Ξεκούραση

 

 

Wendy-Mills.jpg

3 . Wendy Mills έγινε Fit στα πενήντα

Βάρος πριν : 102 κιλά

Βάρος τώρα : 56 κιλά

Ηλικία : 50

Ύψος : 1,65 μέτρα

Τοποθεσία : Aurora , Οντάριο

Επάγγελμα : Λογίστρια

Πιο περήφανη στιγμή : "Όταν άρχισα να βλέπω τους μυες μου να τονίζονται ! "

Όταν ήταν 46 ετών , η Wendy Mills έβαλε ένα στόχο: να γίνει πιο fit από ποτέ πριν από τα πεντηκοστά γενέθλιά της . « Ήξερα ότι θα πρέπει να χάσω περίπου 50 κιλά! », Λέει. " Έτσι άρχισα με μικρότερους στόχους , όπως να παρατήσω το  fast food ή να πηγαίνω πιο συχνά βόλτα . " Σιγά-σιγά , έχασε τα πρώτα 25 κιλά .

Στα 77 κιλά , η ζυγαριά κόλλησε. Είχε υπογράψει με έναν προσωπικό γυμναστή και άρχισε τα βάρη . « Ήμουν τρομοκρατημένη », παραδέχεται . Αλλά από τη στιγμή που ξεκίνησε , η Wendy διαπίστωσε ότι ο στόχος της άλλαξε . Δεν εστιάζε στην απώλεια βάρους από τη στιγμή που έκλεισε τα 50 ,άλλαξε την  νοοτροπία της : "Οι στόχοι μου έγιναν σχετίζόμενοι με την ενδυνάμωση », εξηγεί η Wendy , που τώρα περιλαμβάνει προπονήσεις στο σπίτι μέσα στη ρουτίνα της . Εξοπλισμένη με βάρη , ένα πάγκο , ζώνες αντίστασης και μπάλες εξάσκησης , η Wendy αναπαράγει ασκήσεις που θα έκανε στο γυμναστήριο . Οταν πρόκειται για αποτελέσματα , οι σπιτικές επαναλήψεις μετρούν όσο επαναλήψεις γυμναστήριου .

Ζυγίζοντας  τώρα 56 κιλα ,η Wendy πέτυχε το στόχο της δύο χρόνια νωρίτερα . ¨Εγινε 50 φέτος και ευτυχώς ανέφερε ότι έχει διατηρήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής της . " Τώρα έχω στόχο για να είμαι fit στα 60 ! », Λέει . « Δεν έχω χάσει το κίνητρό μου . "

Κάντε το όπως η Wendy

Οι συμβουλές  γυμναστικής για αρχάριους  της Wendy ; Λέει ότι όλα συνοψίζονται σε 3 μικρούς  κανόνες :

1 . Βρείτε  ένα συνεργάτη προπόνησης .

2 . Παρακολουθήστε την πρόοδό σας .

3 . Ορίστε ένα μηνιαίο στόχο σε απώλεια λίπους . Μην βαραίνετε τον εαυτό σας κάθε μέρα .

Lynn-Howland.jpg

4 . Lynn LesterHowland Μετατράπηκε από αγύμναστη σε μυώδη μαμά

Βάρος πριν και τώρα : 56 κιλά

Ηλικία : 37

Ύψος : 1.70

Τοποθεσία : Dubuque , Αϊόβα

Επάγγελμα : Οφθαλμίατρος

Λόγια της Σοφίας : "Αν δεν κάνετε ένα άσχημη γκριμάτσα , δεν σηκώνεται αρκετά κιλά . "

Η διάγνωση του καρκίνου του μαστού Lynn το 2009, την ώθησε στην υγιεινή ζωή και την έκανε να γίνει δυνατή . " Πήρα την απόφαση ότι έχω τον έλεγχο », λέει . Παρά ότι ένιωθε εντέλως χαμένη στο τμήμα με τα  βάρη στην αρχη ,η  Lynn έκοψε την ατελείωτη καρδιοαγγειακή και πήρε στα σοβαρά για την οικοδόμηση των μυών . Ήξερε έχοντας ένα άπαχο , γυμνασμένο σώμα ήταν ένα από τα δύο πράγματα που θα μπορούσε να βασιστείτε για να την κάνει να αισθάνεται πιο δυνατή .

Το δεύτερο πράγμα ; Τα παιδιά της . Πήρε το γιο και την κόρη της  και τους μεταλαμπάδευσε τα οφέλη από την καθαρή διατροφή και την άσκηση . "Έχω να γελάω τώρα, γιατί τα παιδιά μου θα έρχονται στο γυμναστήριο και θα μου λένε να πιάνω τα μπράτσα τους καθώς θα  κάνουν δικέφαλους », λέει .

 

 

Ελεύθερη από το καρκίνο και πιο αποφασισμένη από ποτέ , η Lynn βάζει τους μύες της για να διαμορφώσει το μέλλον της με την οικογένειά της . Δεν είναι πλέον κοκαλιάρα με  λίπος, αλλά γραμμωμένη, καλωσορίζει τις νέες προκλήσεις με τη δύναμη και την εστίαση . " Νιώθω λές και είναι δικό μου το  γυμναστήριο τώρα », λέει .

Συμβουλές της Lynn

1 . Τα βάρη πριν από καρδιοαγγειακή έτσι ώστε να έχετε ενέργεια να σηκώσετε  κιλά .

2 . Αυξήστε κιλά. " Αν μπορώ να κάνω περισσότερα από επτά επαναλήψεις , αυξάνουμε το βάρος . "

3 . Εκτελέστε διαστήματα υψηλης εντασης αντί της καρδιοαγγειακής σταθερού ρυθμού . «Πηγαίνω όσο πιο σκληρά μπορώ , στη συνέχεια να ανακτήσετε και να  επαναλάβετε . Αν κάνω 20 λεπτά, είναι μια σπάνια ημέρα ! "

4 . Αμέσως μετά την προπόνηση σας , καταναλώστε πρωτεΐνη whey και ταχείας δράσης υδατάνθρακες .

5 . Φάτε ! " Αν δεν τρώτε αρκετά , δεν θα φτίαξετε σώμα . "

 

Denise-Fields.jpg

 

5 . Denise Fields έμαθα να αγαπώ την Υγιεινή Ζωή

Βάρος πριν από : 90 κιλα

Βάρος τώρα : 58 κιλά

Ηλικία : 31

Ύψος : 1.60

Τοποθεσία : Kansas City , Missouri

Επάγγελμα : Δικηγόρος

Αγαπημένη άσκηση : πιέσεις δικεφάλων

Όταν το μέγεθος 44 άρχισε να της είναι πάρα πολύ σφιχτό , η 90 κιλών Denise υποσχέθηκε να καθαρίσει το λίπος και έθεσε ως στόχο να χάσει 30 κιλά .

Το πρώτο βήμα .Η Denise άρχισε τη δουλειά από την κουζίνα . Άλλαξε τη πρωίνή της μόκα της για ένα καθαρό πρωινό , αντικατέστησε το τακτικό delivery με έξι μικρότερα γεύματα την ημέρα , και πειραματίστηκε με μπαχαρικά , μαρινάδες και υγιηνές διατροφικές εναλλαγές . «Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήταν ότι θα μπορούσα να μαγείρευε υγιεινά τρόφιμα που πραγματικά αγαπούσε περισσότερο από ό, τι τα κακά - για - μένα τρόφιμα », λέει .

Βήμα δύο . Παράτησε τις δικαιολογίες - συμπεριλαμβανομένων αυτήν της κουραστικής  μέρας . " Όλοι κάνουμε το χρόνο για τα πράγματα που είναι σημαντικά για εμάς », λέει η Denise , που στριμώχνει  πέντε φορές καρδιοαγγειακής άσκησης και τρεις συνεδρίες ενδυνάμωσης την εβδομάδα και ανακάλυψε μια θερμίδοφόρα άσκηση που πραγματικά αγαπούσε : το τρέξιμο . " Μόλις βρείτε μια δραστηριότητα που σας αρέσει να κάνετε , δεν θα φαίνεται σαν άσκηση τόσο πολύ . "

Μετά την πτώση  22 κιλών σε λιγότερο από ένα χρόνο άρχισε να δυσκολεύεται να χάνει άλλο . Η Denise έκανε αυστηρότερη τη διατροφή της , αύξησαν την πρόσληψη νερού , και ξεκίνησε να  επικεντρώνεται σε  μόλις δύο μυϊκές ομάδες ανά συνεδρία ενδυνάμωσης και άρχισε να κάνει  Tabata , ένα πρόγραμμα καρδιοαγγειακής άσκησης υψηλής έντασης (HIIT) . «Eίπα στον εαυτό μου αν σταματήσω ή  χαλαρώσω σε αυτό το στάδιο είναι σαν να σταματάω τη στιγμή που βλέπω τη γραμμή του τερματισμού . "

Πέντε μήνες αργότερα ,η  Denise χτύπησε το βάρος του στόχου της και έπεσε από 40% στο 22 % του σωματικού της λίπους . Το γιόρτασε με την αγορά ρούχων μεγέθους 34  μια μέρα στο σπα .

Κάντο όπως η Denise

Denise κρατά την καρδιοαγγειακή της άσκηση  συναρπαστική κάνοντας αλλαγές κάθε λίγες εβδομάδες . Μερικές συμβουλές :

Αλλάχτε συχνά την πορεία σας : Κοιτάξτε στο διαδίκτυο  για νέα δρομολόγια.

Αλλάξτε το περιβάλλον σας : Τρέχτε σε άλση αλλά και ανηφόρες.

Αλλάξτε το ρυθμό σας : Δοκιμάστε διαστήματα σπριντ καθως τρέχετε .

Αλλάξτε το χρόνο που γυμνάζεστε κάθε τόσο: Εγγραφείτε για 5 χλμ  - μαραθώνιο για έξτρα γυμναστική.

 

Zain-Jamal.jpg

6 . Zain Jamal Broke , νίκησε την ανορεξία και τα παραπάνω κιλά

Βάρος πριν  : 69 κιλα ( 40 κιλά κατά τη διάρκεια νευρικής ανορεξίας )

Βάρος τώρα : 47 κιλα

Ηλικία : 33

Ύψος : 1.60 μέτρα

Τοποθεσία : Vancouver , BC , Canada

Επάγγελμα : Διατροφολόγος / εκπαιδεύτρια γιόγκα / μοντέλο fitness

Ζυγίζε 69 κιλα  μετά από μια περίοδο κραιπάλης που ακολούθησε μετα από  χρόνια ανορεξίας ( μικρότερο βάρος της, ήταν 40 κιλα  το 2005 ).Η  Zain ήξερε ότι ήταν ώρα να δεσμευτεί σε έναν τρόπο ζωής συνεπείας και υγιεινών συνηθειών αντί να πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο . «Όταν άρχισα την εξάσκηση στο διαλογισμό όλα άλλαξαν », λέει η  Zain .

Το να περνάει χρόνο με τον εαυτό της ήταν το πρώτο βήμα . Μετά από κάποια περισυλλογή ,η  Zain συνειδητοποίησε ότι η εικόνα του σώματος της ήταν ένα ναυάγιο και ότι οι διατροφικές συνήθειες της προήλθαν από την επιθυμία να γίνει αποδεκτή από τους άλλους . Εφαρμόζοντας τεχνικές mindfulness που  είχε μάθει μέσω της γιόγκα και του διαλογισμό , αποφάσισε μια για πάντα να μην υποκύψει στα δικά της « παιχνίδια μυαλού ». Zain άρχισε να ασκεί βαθιά αναπνοή, ενίσχυσε τα κίνητρα της με την επανάληψη μερικών μάντρα, προσέλαβε έναν προσωπικό εκπαιδευτή, και άρχισε να μορφώνει τον εαυτό της για καθαρή διατροφή.

Για να πολεμήσει το emotional eating , σταμάτησε τα γεύματα , ενώ εργάζονταν , βλέποντας τηλεόραση ή κουβεντιάζοντας στο τηλέφωνο . «Όταν δεν είχα επικεντρωθεί στο γεύμα , τελείωνα και ποτέ δεν αισθανόμουν ικανοποιημένη », λέει , οι οποίες οδήγησαν αργά το βράδυ σε  σνακ .

« Αντιμετώπισα τους φόβους μου  και εργάστηκα μαζί τους », λέει η Zain , ο οποίος έχασε  18 κιλα με τον υγιή τρόπο και τώρα διδάσκει σε workshops για τις γυναίκες που αναρρώνουν από διατροφικές διαταραχές . «To  Mindfulness μου έχει διδάξει να καλλιεργήσoyme την ταπεινοφροσύνη ,να διατηρηθεί η πειθαρχία και επιλέξτε αγάπη αντι του φόβου . "

Τα «Μαντρας» της Zain.

Να βάλει το μυαλό και το σώμα της σε συγχρονισμό ήταν μνημειώδη για την επιτυχία της Zain . Οι Συμβουλές της :

Κατά τη διάρκεια ενός γεύματος , απολαύστε κάθε μπουκιά , μασώντας αργά θαυμάζοντας τα χρώματα , τις υφές , αρώματα και γεύσεις .

Δειπνήστε στο ύπαιθρο ή κοντά σε ένα παράθυρο για να ηρεμήσει το σώμα και το μυαλό σας .

Πριν από την προπόνηση σας , να εκτελέσει μια νοητική « σάρωση του σώματος . " Ρωτήστε τον εαυτό σας , πώς αισθάνεσαι εκείνη τη μέρα; Είστε ενεργητικός ; Κουρασμένος ; Ανγχωμενος ; Είναι κάποιο από τους μυς σας τραυματισμένος ; Κάθε φορά που θα σαρώσετε το σώμα σας , θα  εξοικειωθείτε με τις ανάγκες της για την εν λόγω προπόνηση .

Για τα βάρη, να δώσετε προσοχή στην αναπνοή σας .

 

Michelle-Kruk.jpg

7 . Michelle Kruk ,Προσέλαβε την οικογένειά της

Βάρος πριν από : 72 κιλά

Βάρος τώρα : 55 κιλά

Ηλικία : 37

Ύψος : 1,78 μέτρα

Τοποθεσία : Lethbridge , Αλμπέρτα , Καναδάς

Επάγγελμα : Βοηθός καθηγητή και προσωπική γυμνάστρια

Συμβουλή για αρχάριους : "  Σχεδίαστε πρίν! "

Για την Michelle Kruk , ήταν ο οκτάχρονος  γιος που την ενέπνευσε να διαμορφώσει την  διάπλασή της πριν απο 16 κιλα σε ένα ταξίδι για ψώνια . "Μαμά ,έχεις χερία που κουνιούνται σαν το ζελέ,όπως η γιαγιά ! " Της είπε . Μετά από αυτό , δεν υπήρχε επιστροφή για την Michelle .

Παράτησε συμμετοχή της σε ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες. όπου προηγουμένως έιχε κολλήσει σε καρδιοαγγειακή και μηχανήματα , και χώρισε το κόστος ενός προσωπικού γυμναστή με μια φίλη .Αφού έχασε τα πρώτα 9 κιλά με τη φίλη της, η Michelle προσχώρησε σε μια τοπική ομάδα τρέξιμάτος , έτρεξε μισό μαραθώνιο με τους φίλους και άρχισε να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της .

Ως εργαζόμενη μητέρα ,η  Michelle λέει ότι οι ικανότητες σχεδιασμού μπορούν να φτιάξουν ή να σπάσουν τις  fit συνήθειες μιας οικογένειας . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο περνά μια μέρα την εβδομάδα όπου προμαγειρεύει υγιεινά γεύματα και σνακ , και πηδάει έξω από το κρεβάτι " πριν ο κόκκορας λαλίσει στις 5 " κάθε πρωί για να χωρέσει μέσα στη μέρα προπονηση με βάρη  .

Μεταξύ στο να φτιάχνει υγιεινά γέυματα  για τα παιδιά της ( «Έμαθα πώς να κάνουν υγιεινές καλτσόνε έτσι δεν θα αισθάνονται  ότι στερηθεί ! " ) , να  τρέχει 5 χλμ , και να συμμετέχει  σε « οποιαδήποτε δραστηριότητα που δεν περιλαμβάνει κάθισιο στον καναπέ , " η Michelle έχει μεγάλη υπερηφάνεια , όχι μόνο στη δική της μεταμόρφωση , αλλά και στην αγάπη που τα παιδιά της έχουν για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής . " Έχοντας τη 12χρονη κόρη μου , την Τζούλια , να κατανοήσει το κοκαλιάρικο δεν σημαίνει ότι είναι υγιείς είναι μεγάλη επιβράβευση », λέει .

Περπάτωντας στη σκηνή κατά τη διάρκεια του πρώτου διαγωνισμού της φυσικής κατάστασης , Michelle δεν μπορούσα να φανταστέι  ότι θα μπορούσε να πάρει πρωτη θέση στη κατηγορία της  χωρίς την υποστήριξη της οικογένειάς της, την κατανόηση ακόμη και  την ωμή ειλικρίνεια τους . " Είμαι περήφανος γι ‘αυτό που έχω γίνει . Και ξέρω ότι η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι περήφανοι  για ό, τι έχω καταφέρει . "

Το  Μους σοκολάτας της Μισέλ

Ανακατέψτε μαζί :

3/4 φλιτζανιού άπαχο απλό ελληνικό γιαούρτι

1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο ή φυσική σκόνη χαρουπιού

1-2 σταγόνες καραμέλα Stevia

Kristi-Youngdahl.jpg

8 . Kristi Youngdahl παράτησε τις δίαιτες

Βάρος πριν από : 89 κιλά

Βάρος τώρα :  51 κιλά

Ηλικία : 32

Ύψος : 1,57

Τοποθεσία : Becker , Minesota

Επάγγελμα : Προσωπική γυμνάστρια

Προσωπικά σύνθημα : « «Είτε το κάνεις μεγάλο έιτε πας σπιτι σου! Οι προπονήσεις μου είναι έντονες ! "

Σε 89 κιλά, η Kristi αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές . Εψάχνε για γρήγορα αποτελέσματα και επέλεξε να τρώνε δημητριακά για πρωινό και μεσημεριανό , καθώς και ένα light κατεψυγμένο γιαούρτι για δείπνο . Μετά από μόλις τρεις μήνες στο σχέδιο ,η Kristi κατέληξε στο νοσοκομείο με αρυθμία της καρδιάς. Οι γιατροί της είπαν ότι το σώμα της δεν θα μπορούσε να χειριστεί αυτό που του έκανε .

Όταν η « δίαιτα δημητριακών " απέτυχε παταγωδώς , η Kristi πήγε στο Σχέδιο Β. " Πήρα το βιβλίο του Tosca και έχω καθαρίσει τα ντουλάπια της κουζίνας μου . " Συνειδητοποιώντας ότι οι μυς είναι  ο φίλοι μας ,η  Kristi προσέλαβε ένα πρωσοπικο γυμναστή ο οποίος την δίδαξε πώς να ασκηθεί . " Ανακάλυπτα το « εγώ »που  μου  έλειπε και μια εντελώς διαφορετική γυναίκα που δεν είχα συναντήσει ποτέ πριν . Ένιωσα τέτοια δύναμη !

Η Kristi βρίσκει πάντα  νέα πιάτα για να μαγειρέψουν με τα παιδιά της , όπως το  hash browns με σπαράγγια κοτόπουλο, taco με κεφτεδάκια και τη ειδική μπαρα πρωτεΐνης με σοκολάτα –κολοκύθα . "Αγαπώ να μετατρέπω  βρώμικες συνταγές σε υγιής. " Δεν είναι κάθε πείραμα  μια επιτυχία , παραδέχεται , αλλά είναι μια καλή στιγμή για τα παιδιά .

Kristi πέσει £ 85 και μετά τη μεταμόρφωσή της , πήρε το στάδιο σε ένα διαγωνισμό γυμναστήριο και ακόμα ολοκληρώσει το μισό μαραθώνιο . Ένας προσωπικός εκπαιδευτής σήμερα , ελπίζει ότι η επιτυχία της εμπνέει τους πελάτες της .

Σοκολάτες κολοκύθας Protein Kristy του

Υψηλής πρωτεΐνης επιδόρπια μπορεί να είναι δύσκολο να έρθουν κοντά , έτσι Kristi εφηύρε το δικό της !

1 ¼ φλιτζάνι βρώμη

1 κουταλιά της σούπας κολοκυθόπιτα μπαχαρικό

1 κουταλιά της σούπας κανέλα

½ κουτ φλιτζάνι νέκταρ αγαύης

2/3 κουτ φλιτζάνι χωρίς ζάχαρη μήλου

2/3 φλιτζάνι κουτ  φυσικό κολοκύθα

1 φλιτζάνι  βούτυρο ήλιοσπόρου

1 φλιτζάνι πρωτεΐνη σκόνη σοκολάτας

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 176 βαθμούς κελσίου ,σκορπάτε τη βρόμη σε ένα φύλλο ψησίματος και ψήστε για 10-15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν . Ενώ η βρώμη ψήνεται , αναμέιξτε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ . Προσθέστε ψημένη βρώμη και ανακατεύετε . Μεταφέρετε το μείγμα  σε ένα ταψί  10 × 10 για κέικ και ψήνουμε για ακόμα 15-20 λεπτά . 4 μερίδες .

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια