Fashion Report
02.04Today's Hot Report!
Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 00:00

Τι μπορείς να κάνεις για να μεγιστοποιήσεις την ηδονή του σεξ!

Το σεξ είναι το βασικότερο κομμάτι της ζωής μας και όλες μας λίγο ή πολύ μας απασχολεί το πως θα το κάνουμε καλύτερο. Η ψυχολόγος Ελπίδα Παναγιωτουνάκου μας δίνει μερικά σημεία... 

Είναι καλό να προσπαθείς συνεχώς να βελτιώνεις και να εμπλουτίζεις τη σεξουαλική σου ζωή. Συχνά χρειάζεται βρεις νέους τρόπους προκειμένου να αναπληρώσεις το χαμένο ενδιαφέρον για το σεξ ή τις επιδόσεις σου.

1. Βεβαιώσου πως ο άντρας που έχεις δίπλα σου ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα και αξίζει το χρόνο σου.

2. Συζήτησε με τον σύντροφό σου πώς νιώθεις κατά τη διάρκεια της σωματικής επαφής σας και εάν θέλεις ό,τι κι εκείνος. Διασφαλίζοντας πως δεν θα προχωρήσει περισσότερο από όσο θέλεις εκείνη τη στιγμή, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την επαφή. 

3. Άδειασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις και έχε πίστη στα σημεία που νιώθεις δυνατή. Εάν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και έχεις αυτοπεποίθηση θα φαίνεσαι πιο ελκυστική στο συντροφο σου.

4. Βάλε  στο καθημερινό σου πρόγραμμα τεχνικές χαλάρωσης για το άγχος (π.χ. αναπνοές, διαλογισμός), φρόντισε η διατροφή σου να είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μην αμελείς τη φυσική σου κατάσταση.

5. Μην υποτιμάς τον ψυχολογικό παράγοντα. Η σεξουαλική επιθυμία και απόλαυση έχει να κάνει με αισθήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να τις οξύνεις δημιουργώντας τις κατάλληλες εικόνες, ήχους και μυρωδιές. Μην έχεις στοίβες επαγγελματικών εγγράφων που θα σου θυμίζουν την δουλειά που έχεις φέρει για το σπίτι.

6. Νιώσε άνετα με το σώμα σου. Οι γυναίκες έχουμε την τάση να νιώθουμε ανασφάλεια για τις αναλογίες μας, με αποτέλεσμα η ντροπή και το άγχος να εμποδίζουν την ευχαρίστηση κατά τη σωματική επαφή. Άνοιξε το δρόμο για αυτοπεποίθηση κάνοντας καλή διατροφή και άσκηση μαζί με τον σύντροφό σου. Κάνοντας μαζί του γυμναστική θα αρχίσεις να νιώθεις όλο και πιο άνετα σχετικά με το πώς φαίνεται το σώμα σου.

7. Ανακάλυψε ποια «σενάρια» παίζουν ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Η σεξουαλική επιθυμία τείνει να σχετίζεται με διαφορετικές φαντασιώσεις για τον καθένα από μας. Πάρε την πρωτοβουλία για ένα παιχνίδι ρόλων και άσε τη συστολή για λίγο στην άκρη.

8. Ανανέωσε τη σχέση σου. Το προγραμματισμένο σεξ δεν είναι απαραίτητα χειρότερο από το αυθόρμητο. Ωστόσο, φρόντισε να μην ξεχνάς να φλερτάρεις με τον σύντροφό σου, ακόμα κι αν είστε χρόνια μαζί. Βγείτε για ένα ποτό και προσποιήσου ότι δεν γνωρίζεστε καλά, διεκδίκησε την προσοχή του και στα ύψη!

9. Μην αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορεί η άνεση της XL χουζούρικης πιζάμας σου να είναι δελεαστική για σένα, αλλά σίγουρα όχι και για τον σύντροφό σου!

10. Αφέσου στη στιγμή. Βάλε σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες τις δικές σου και του συντρόφου σου και ασε τη μαμά ,την νοικυρά και την εργαζόμενη εξω .


Θυμήσου πως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις συμφιλιωμένη με τον εαυτό σου, που θα σε βοηθήσει να δεις πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι και που θα σε ανεβάσει ύψη αν ήδη δεν είσαι μαζί του!

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια