Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022
Fashion Report
02.04Today's Hot Report!
Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 00:00

Η ιστορία της χαμένης αυτοπεποίθησης

Τι συμβαίνει όμως όταν απευθυνόμαστε στον εαυτό μας;

Ωραίος ο έρωτας, αλλά μήπως κάποιες φορές θολώνουμε και καταλήγουμε να είμαστε έρμαια των κόμπλεξ που οι ίδιες δημιουργούμε.
Όταν λειτουργούμε με το συναίσθημα κάνουμε πράγματα τα οποία τα θεωρούμε φυσιολογικά με αποτέλεσμα να υπομένουμε συμπεριφορές και να επιλέγουμε να μείνουμε με άτομα τα οποία δεν μας ωφελούν.

 

Συνήθως ξεκινάμε μάχες ώπου δεν υπάρχει αντίπαλος παρά μόνο ο εαυτός μας τον οπόιο λαβώνουμε συνεχώς χωρίς να μπορούμε ποτέ να τον κερδίσουμε.


Θεωρούμε ότι κάποιες καταστάσεις  μέσα σε μία σχέση de facto λειτουργούν έτσι και χωρίς να προλάβουμε να το συνειδητοποιήσουμε χάνουμε την προσωπικότητά μας, τους φίλους μας και στο τέλος τον ίδιο μας τον εαυτό.

Γινόμαστε ανασφαλείς, μίζερες και δεν χαμογελάμε άλλο πια .Λίγο λίγο χάνουμε την αίσθηση της πραγματικότητας και της αλήθειας.

Μια αλήθεια που φοβόμαστε να  αντικρίσουμε, να της μιλήσουμε να την βάλουμε μέσα στο μυαλό μας γιατί θα χάσουμε όσα ήδη έχουμε, την αγκαλιά, τα φιλιά, το σεξ, την συζήτηση και μετα θα ‘μαστε μόνες..

 

Γινόμαστε κλειστόμυαλες ,τρέχουμε όλη την ώρα και δεν σταματάμε ποτέ να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας.Ειδικά όταν το έχουμε ανάγκη.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχει χάρη και  όμορφία πράγμα να επιλέγεις να είσαι μόνη, γιατί έτσι παραμένουμε ο εαυτός μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι εμείς φταίμε για αυτό που επιτρέπουμε να γίνεται μέσα μας , γιατί δεν τον αγαπάμε, δεν τον εκτιμάμε μα το κυριότερο δεν τον σεβόμαστε..

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια