Fashion Report
02.04Today's Hot Report!
Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 00:00

Έχει άλλη ;

Μπήκε η άνοιξη ..Λίγο  η ζέστη, τα λιγότερα ρούχα, η τεστοστερόνη! Λίγο η ρουτίνα, λίγο η υπερπληθώρα προσφοράς και ένας άνδρας απιστεί... Όχι δεν δικαιολογούμαι.Η απιστία δεν είναι σαν το μάτι ... πιστεύεις ή δεν πιστεύεις σε αυτή συμβαίνει γύρω σου και διαλύει σπίτια. Ποια είναι τα σημάδια όμως ότι αλλου τρωει και αλλού πίνει αλλου… ; Τι είναι αυτό που πρέπει να σου βάλει ψύλλους στα αυτιά ; .

Άλλος άνθρωπος. Είσαι εσύ μέσα στην καλή χαρά που εκείνος έχει αλλάξει. Που έγινε πιο στοργικός. Που θα σε ρωτήσει επιτέλους αν βαριέσαι να πάτε βόλτα με τους φίλους του. Εχθές σου έφερε και λουλούδια μετά από τόσο καιρό. "Γιατί σ' αγαπώ!" σου είπε όταν τον ρώτησες πως του ήρθε...

Πρόσεχε.Για να τα κάνει αυτά στα ξαφνικά μπορεί απλά να έχει ενοχές!,


Αν μπορέσει ένας άνδρας να ξεπεράσει τις τύψεις πως απατά την σύντροφό του, τότε το ότι κάνει σεξ και με άλλη γυναίκα του δίνει ενέργεια, του φτιάχνει τη διάθεση και τον κάνει πιο... στοργικό με την απατημένη....


Ο νευρικός... Είναι κι εκείνοι οι άντρες που δεν ξέρουν να κάνουν το παίζουν  "Cool" όταν έρθει η ώρα. Τι ώρα θα γυρίσεις από τη δουλειά τον ρωτάς και στραβώνει! Γιατί "όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται και όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται" .

Αν λοιπόν σε κάθε ερώτηση που θα μπορούσε να τον αποκαλύψει αν έχει κάνει τη λαδιά γίνεται πυρ και μανία τότε είναι καιρός να σου μπούνε υποψίες. 

Η ψυχολογία θέλει εκείνον που έχει λερωμένη τη φωλιά του, να προσπαθεί να μειώσει τον άλλον για κάτι. Λέγεται προβολή. Γιατί θα πρέπει να πείσει τον εαυτό του πως για την απιστία δεν φταίει εκείνος, αλλά εσύ.


Το κινητό του είναι αυτοκόλλητο... από τότε που ανακαλύφθηκε αυτό το καταραμένο τηλέφωνο, έχουν κλείσει πολλά σπίτια. Παλιά έπαιρνε η λεγάμενη στο σπίτι, άκουγε την δική σου γυναικεία φωνή και το 'κλεινε! Ας όψεται η τεχνολογία.Αν πάντως από κεί που το πέταγε ,το ξέχναγε και το έκλεινε και τώρα δεν το αποχωρίζεται, ούτε για να πάει στην τουαλέτα. Αν ακούσεις και κανένα μηνυματάκι σε τίποτα άκυρες ώρες, ανάμενε για τον αναλυτικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα και ψάξε τα ύποπτα νούμερα Τι; Το θεωρείς κατινιά ;Είναι καλύτερο να είσαι λιγο κατίνα παρά συνέχεια στην αγωνία ή να μην μπορείς να περάσεις κάτω από τη πόρτα.

Όλες οι ενδείξεις του κόσμου να υπάρχουν, δεν είναι ωραίο να σε πιάσει με το κινητό του στο χέρι!

Όχι το λέω γιατί αν δεν έχεις σχέση με την τεχνολογία θα κάνει "μπαμ" από χιλιόμετρα πως το "έψαξες"...


Μετα το πηγαινε-ελα σπιτι-δουλειά ,δουλειά-σπίτι. Τώρα τελευταία -δήθεν η κρίση- σου κάνει "νερά"! Πότε τον κρατούν περισσότερο στο γραφείο, πότε τον παίρνει κάποιος φίλος και πάει για καμιά μπίρα. Ειδικά στην δέυτερη περίπτωση, αν σου έρθει από μάζωξη για μπίρα με κολλητό και είναι ντυμένος σαν μοντελάκι του Ροδόλφο Βαλεντίνο την "έκατσες τη βάρκα"! Γιατί είναι ο ιδίος που τον έκανες χρυσό να φορέσει πουκάμισο μια φορά και εκείνος αρνούνταν πεισματικά!

Για να γίνει ο... "σπιτόγατος", "κεραμυδόγατος" πρέπει στην σκεπή να βρίσκεται θηλυκιά γάτα! Με πιάνεις;


Money Talks... Για τσέκαρε;Μήπως χαλάει εκέι που δεν χάλαγε ; Μήπως ψώνισε καινούρια ρούχα, ενώ σου γκρίνιαζε για περιττά έξοδα; Μήπως ενώ οι πληρωμές  με τους λογαριασμούς του ήταν ρολόι τώρα ξαφνικά ξεχνάει να πληρώσει κάποιους; Γιατί όταν ο άντρας γνωρίζει καινούριο θηλυκό γίνεται ξαφνικά ανοιχτοχέρης -με την άλλη, όχι με σένα- για να πουλήσει μούρη.

Για να γίνεις large μέσα στη κρίση η ληστεία έκανες  ή καινούργιο μωρό κυκλοφορείς.

Im too sexy for my clothesΑν αυτό το καλά κρυμμένο κομμάτι του εαυτού του βγει απότομα στην επιφάνεια, τότε ίσως τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τον βλέπεις να φτιάχνεται κεφάτος στο καθρέφτη και να ψάχνεται να αγοράσει ρούχα ; Θέλει να γαμπρίσει το παιδί.


Προσοχή,πάντως.Αν θέλει να αγοράσει ρούχα την στιγμή που εσύ τον έκανες χρυσό να φροντίσει τον εαυτό του

σίγουρα δεν είναι αιτία διαζυγίου.

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια