Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
Fashion Report
02.04Today's Hot Report!
Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 00:00

5 κομψοί τρόποι να πεις σε έναν άντρα ότι δεν σε ικανοποιεί

1.Φέρτο Χαλαρά

 

Μην ξεκινάς τη κουβέντα με τη φράση , “Πρέπει να μιλήσουμε”, αυτή η φράση κλειδί σημαίνει ότι υπάρχει τεράστιο και αδιαπέραστο πρόβλημα.Ξεκίνα τη συζήτηση χαλαρά χωρίς να δείχνεις ότι είναι τεράστιο αυτό που θέλεις να του πεις.


2.Το σωστό timing

Η κρεβατομουρμούρα λέγεται έτσι για συγκεκριμένο λόγο. Μην θέσεις το θέμα κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού ή του βραδινού φαγητού. Μία καλή ώρα να το συζητήσεις είναι μετά το σεξ όπου ο εγκέφαλός του θα είναι σε mood έτσι κι αλλιώς.


3.Porn-Therapy

Ένας εύκολος τρόπος για να του δείξει τι θέλεις από αυτόν είναι οι ταινίες πορνό.Αν οι ιδέες σας για ταινίες σαν ζευγάρι κυμαίνονται από το Hμερολόγιο και το Άγρυπνος στο Σηάτλ μέχρι  το John Rambo 4 και το Τerminator ,τότε μπορείς να την δείς και αλλιώς ,Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσεις μερικές ιδέες στον αγαπημένο σου για το τι σου αρέσει .

 

4.Γούστα και φαντασιώσεις

Το κακό σεξ δεν έχει να κάνει πάντα με την τεχνική αλλά και με τη ρουτίνα. Αν αυτό είναι το θέμα στην περίπτωσή σου φρόντισε να του προτείνεις να κάνετε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει στο παρελθόν.

 

5.Επιβράβευσε τον

Δε χρειάζεται να του λες συνέχεια “μπράβο” αλλά αν κάνει κάτι που σε ενθουσιάζει είναι καλό να  το τονίζεις.Είναι η θετική ενίσχυση. Άσε που αν τον επιβραβεύεις κάθε φορά που κάνει κάτι που σου αρέσει θα συνεχίσει να το κάνει και ίσως και πιο συχνά..


 

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια