Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021
Fashion Report
05.12Today's Hot Report!
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012, 10:00

Μικρές συμβουλές για τα νυφικά παπούτσια, ή αλλιώς στάσου στο ύψος σου!!

Όλες οι νύφες προσέχουν ιδιαίτερα και φροντίζουν επιμελώς να φαίνονται πανέμορφες τη μεγάλη βραδιά του γάμου τους. Ψάχνουν το νυφικό για μήνες, επιλέγουν με προσοχή το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους και θέλουν να είναι οι πιο όμορφες νύφες. Αρκεί όμως μια όμορφη εμφάνιση για να απολαύσει η νύφη τη μεγάλη βραδιά ή υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα πρέπει να λάβει υπόψη προκειμένου να μην της χαλάσει η διάθεση την ημέρα του γάμου της;

Στο κεφάλαιο νυφικά παπούτσια πολλές γυναίκες δεν δίνουν τη δέουσα σημασία με αποτέλεσμα την ημέρα του γάμου τους να κάνουν παράπονα ότι δεν τα νιώθουν άνετα. Για τα νυφικά παπούτσια πρωτεύοντα ρόλο δεν παίζει η ομορφιά αλλά η άνεση χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως η άνεση με την πολυτέλεια δε γίνεται να συνάδουν.

Το gamoslife είναι εδώ για ακόμα μία φορά για να σας δώσει συμβουλές για το πώς μπορείτε να συνδυάσετε σε ένα όμορφο αποτέλεσμα την ομορφιά και την άνεση και να σταθείτε στο ύψος σας με νυφικά παπούτσια που προσθέτουν στην εμφάνισή σας και δε σας σαμποτάρουν.

Φροντίστε καταρχήν να αγοράσετε τα νυφικά παπούτσια σας ένα μήνα το αργότερο πριν τη γαμήλια τελετή ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα φοράτε κάθε μέρα από μια ώρα ώστε όταν έρθει η ώρα η καλή να έχουν πάρει τα παπούτσια τη φόρμα τους και να μη σας κόβουν.

Αν πάλι δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε ψηλά τακούνια, θεωρείτε όμως το γάμο σας μια ξεχωριστή περίσταση στην οποία θα θέλατε να κάνετε την εξαίρεση και να προσθέσετε πόντους στην εμφάνισή σας, αρχίστε να φοράτε λίγο καιρό πριν το γάμο σας τακούνι χαμηλό στην αρχή και σταδιακά αυξήστε το μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό ύψος.

Μια άλλη συμβουλή είναι να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια ώστε να μπορείτε να απολαύσετε χωρίς ταλαιπωρία τη γαμήλια δεξίωσή σας. Φορέστε τα νυφικά παπούτσια σας από την τελετή μέχρι και τον πρώτο σας χορό και στη συνέχεια αλλάξτε τα με ένα άλλο εξίσου κομψό ζευγάρι παπούτσια.

Επειδή όμως η κομψότητα και το στυλ δεν είναι κάτι που πρέπει να αμελείται, μεριμνήστε ώστε τα νυφικά σας παπούτσια να ταιριάζουν στο χρώμα και στο ύφος του νυφικού αποφεύγοντας τις ακρότητες. Για παράδειγμα τα νυφικά φορέματα που είναι φτιαγμένα από σατέν και μεταξωτά υφάσματα, ταιριάζουν περισσότερο με σατέν παπούτσια. Επιπλέον, τα εντυπωσιακά φορέματα πρέπει να συνοδεύονται με απλά νυφικά παπούτσια και το αντίστροφο, ενώ όταν τα νυφικά είναι απλά και λιτά ένα ζευγάρι νυφικά παπούτσια που είναι περίτεχνο θα προσθέσει στην εμφάνισή σας.

Όταν πηγαίνετε για την πρόβα του νυφικού φροντίστε να έχετε μαζί σας τα νυφικά παπούτσια σας και να προσαρμόσετε το μήκος του νυφικού αναλόγως. Έτσι θα αποφύγετε αλλαγές της τελευταίας στιγμής που μπορεί να μην είναι εφικτές.

Η πιο σημαντική εμφάνιση της ζωής σας σας περιμένει. Βρείτε νυφικά παπούτσια μέσα από τη λίστα των συνεργατών μας και είστε πανέτοιμες !!!

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια