Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022
Fashion Report
09.01Today's Hot Report!
Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013, 10:00

Τι 30, τι 40, τι 50!

Είναι ωραίοι, gentlemen, κόβουν την ανάσα μας στο πέρασμά τους και έχουν πατήσει την 5 δεκαετία. Τους ξεχωρίσαμε μόνο για σας!

Patrick Dempsey (46) :  Αυτό το αγόρι είναι μετριόφρων… δεν θεωρεί τον εαυτό του Sex symbol. Εμείς, πάλι, ξεροσταλιάζουμε βλέποντας το Grey’s Anatomy !

Viggo Mortensen (54) : Είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται μετά το «Lord of the Rings» και τις γυναίκες να ονειρεύονται νεράιδες, ξωτικά και αρρενωπούς πολεμιστές!

Brad Pitt (49) : Ένας από τους πιο σέξι άντρες της υφηλίου, ο οποίος τα συνδυάζει όλα – συμπεριλαμβανομένου μιας συζύγου Θεάς! Κρίμα, γιατί μεγαλώσαμε με την αφίσα του στον τοίχο μας!

Hugh Jackman (44) : Τα λόγια είναι περιττά! Ο Αυστραλός είναι υπόδειγμα αρρενωπότητας και στυλ, ενσαρκώνοντας το όνειρο κάθε γυναίκας!

Josh Holloway (43): Ο αιώνιος Serfer. Το συγκεκριμένο αγόρι εντοπίζεται στην Hawaii και έχει τσακωθεί με τον χρόνο.

George Clooney (51) : Παραδεχτείτε το! Έχετε δει όλες του τις ταινίες… ακόμα κι αυτές που δεν βλέπονταν. Ακόμα και τις διαφημίσεις του για γνωστή εταιρεία καφέ.

Pierce Brosnan (59) :  My name is Bond, James Bond! Σταθερή αξία στις καρδιές των γυναικών. Ο Pierce είναι σαν τα καλά ηδύποτα…

Javier Bardem (43):  Λατίνος & αρρενωπός = ο συνδυασμός που σκοτώνει. Είτε υποδύεται τον ψυχασθενή είτε τον ευαίσθητο, ο γυναικείος πληθυσμός τον λατρεύει!

Gerard Butler (43): This is Spartaaaaa!  (Ας είμαστε λακωνικές)

Fresh!
 

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΟΜΟΡΦΙΑ"

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα Άρθρα
της κατηγορίας "ΥΓΕΙΑ & FITNESS"

Εορτολόγιο

ΣΗΜΕΡΑ 11/1/2013 : ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ
Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης
ΑΥΡΙΟ 12/1/2013 : ΜΕΡΤΙΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΗ
Μέρτιος, Μέρτος, Μέρτης, Μύρτος, Μερτία, Μέρτα, Μέρτη, Μερτούλα, Μυρτιά, Μυρτούλα, Τατιανή, Τατιάνα, Τάτια, Τίτη, Τάνια